Със сигурност една от най-обичаните звезди от риалити сериала

...
  Със сигурност една от най-обичаните звезди от риалити сериала
Коментари Харесай

Калина Кузманова призна кои мъже я отблъскват и им даде ценен съвет

 

Със сигурност една от най-обичаните звезди от риалити сериала " София - Ден и нощ " е Калина Кузманова. Какво обаче се случва с екранната Галя два месеца след края на сериала?

Калина има своя фешън линия, в която е вложила сърцето си. Непрестанно пътува, с цел да открива нови платове, нови трендове и фешън музи. Самата тя най-добре се усеща в светли цветове. 

Виж още: Секси мацка от ''София - Ден и нощ'' с сантиментална изненада за ЧРД

Иначе към момента хората стопират хубавицата по улицата и я зареждат с позитивна сила. Мнозина от тях настояват, че Калина ужасно доста си наподобява с Галя. Но това не е тъкмо по този начин, прецизира Калина.

Общото сред двете е любовта им към модата, както и това, че и двете имат вяра в другарството и любовта. Но Галя сигурно е много по-остра, когато става въпрос за сантиментални усеща. 

Самата Калина признава, че към момента чака принца на белия кон. Такива имало, само че постоянно започвали диалога си със " zdr ko pr " и това кара Калина да си мечтае по-скоро принцът да се позабави, в случай че ще е подобен.

Виж още: Нова фикс идея: Instagram мацки се снимат голи в снега! Кои българки се включиха?

Актрисата с дизайнерски умения показа пред камерата на " На Кафе ", че българските мъже се опасяват от красивите дами, а пък тя в действителност не била по никакъв начин страшна. 

Виж още: След края на ''София - Ден и Нощ'': Какво се случва със звездите от сериала?

За край Калина призна, че лека бавно фантазиите ѝ се сбъдват - първо киното и театъра, а в този момент и стилната линия. Понякога ѝ се желало по-бързо да се случват нещата, само че пък по този начин мотивацията и пораства от ден дневно.

Другите любимци от " София - Ден и нощ ", Калина Иванова и Кристиан Кирилов, както и други обичани звезди като Галин, Лидия и DIONA гледайте в уеб сериала VIRAL от 13 май във Vbox7!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР